>>No Irdeto files or communications allowed<<
Results 1 to 7 of 7
 1. #1
  Join Date
  Jan 2009
  Location
  Kosova
  Posts
  7,963
  Thanks (Given)
  994
  Thanks (Received)
  2148
  Rep Power
  28

  Default

  Lista ma e reja per Tring resiverat
  16.0W*
  If you like my post push


  Please Read Carefully!
  No *** UK, NDS, ********** and Cable Hacking Discussion.
  Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal!
  All the files available here are kept for experimental and educational purpose only!
  NO CARDSHARING DISCUSSIONS ALLOWED ON THIS FORUM

 2. #2
  Join Date
  Jan 2009
  Location
  Kosova
  Posts
  7,963
  Thanks (Given)
  994
  Thanks (Received)
  2148
  Rep Power
  28

  Default

  Lista me e reja per Tring TST-1000 dhe qe jan dhe KTV & RTV21 ja hudhni permes USB Flash
  If you like my post push


  Please Read Carefully!
  No *** UK, NDS, ********** and Cable Hacking Discussion.
  Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal!
  All the files available here are kept for experimental and educational purpose only!
  NO CARDSHARING DISCUSSIONS ALLOWED ON THIS FORUM

 3. #3
  Join Date
  Jan 2009
  Location
  Kosova
  Posts
  7,963
  Thanks (Given)
  994
  Thanks (Received)
  2148
  Rep Power
  28

  Default

  ;;;;;;;;;;;;;;;;;File info! MC620 DU;;;;;;;;;;;;;;;;;;
  Shqip:
  Digisat MC620-DU për resiver Tring TST-1000
  Kjo listë është për ata cë kan softverin Digisat MC620-DU
  dhe mundet të përdoret për resiverin Tring TST-1000
  ---------------------------------------------------------

  EutelW2 16.0E*
  Astra 19.2E*
  Hotbird 13.0E*
  Turksat 1C 42.0E*
  Thor 0.8W*/1W*


  informacion për tu aktivizuarë emulatori hyn meny opcion kodi 7799

  If you like my post push


  Please Read Carefully!
  No *** UK, NDS, ********** and Cable Hacking Discussion.
  Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal!
  All the files available here are kept for experimental and educational purpose only!
  NO CARDSHARING DISCUSSIONS ALLOWED ON THIS FORUM

 4. #4
  Join Date
  Jan 2009
  Location
  Kosova
  Posts
  7,963
  Thanks (Given)
  994
  Thanks (Received)
  2148
  Rep Power
  28

  Default

  Lista e re pr tring resiverave jan te radhitura kanalet n
  satelitin EutelsatW2 16.0E & tjerat satelitat


  Nga dreamer1983
  If you like my post push


  Please Read Carefully!
  No *** UK, NDS, ********** and Cable Hacking Discussion.
  Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal!
  All the files available here are kept for experimental and educational purpose only!
  NO CARDSHARING DISCUSSIONS ALLOWED ON THIS FORUM

 5. #5
  Join Date
  Jan 2009
  Location
  Kosova
  Posts
  7,963
  Thanks (Given)
  994
  Thanks (Received)
  2148
  Rep Power
  28

  Default

  Code:
  Tring_TST_1000_Channal List_By dreamer1983.23.May.2011
  ========================================
  Update new tring channal frequency 16.0*E
  Kujdes vetem sateliti 16*E eshte i programuare
  @dreamer1983
  If you like my post push


  Please Read Carefully!
  No *** UK, NDS, ********** and Cable Hacking Discussion.
  Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal!
  All the files available here are kept for experimental and educational purpose only!
  NO CARDSHARING DISCUSSIONS ALLOWED ON THIS FORUM

 6. #6
  Join Date
  Jan 2009
  Location
  Kosova
  Posts
  7,963
  Thanks (Given)
  994
  Thanks (Received)
  2148
  Rep Power
  28

  Default

  Code:
  Channal list for Tring TST-1000 By dreamer1983 
  Vetem permes rs232 0-modem kabell
  Only about rs232 0-modem cable
  Astra 19.2*E
  EutelsatWC 16.0*E
  Hotbird 13.0*E
  HellaSAT 39.0*E
  Turksat1C 42.0*E
  Sirius 2/3 4.8*E
  If you like my post push


  Please Read Carefully!
  No *** UK, NDS, ********** and Cable Hacking Discussion.
  Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal!
  All the files available here are kept for experimental and educational purpose only!
  NO CARDSHARING DISCUSSIONS ALLOWED ON THIS FORUM

 7. #7
  Join Date
  Jan 2009
  Location
  Kosova
  Posts
  7,963
  Thanks (Given)
  994
  Thanks (Received)
  2148
  Rep Power
  28

  Default

  Code:
  New list Insertet all last new channal EutelsatWc 16.0*E
  For Tring Digital can insert With USB Flash & rs232 0-modem cable
  enjoy!
  *By dreamer1983 29.Dec.2011*
  If you like my post push


  Please Read Carefully!
  No *** UK, NDS, ********** and Cable Hacking Discussion.
  Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal!
  All the files available here are kept for experimental and educational purpose only!
  NO CARDSHARING DISCUSSIONS ALLOWED ON THIS FORUM

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •